fbpx

Service

Et godt partnerSKAB
Vi vil gerne have tilfredse kunder og derfor er vi også behjælpelig med, at få sammensat dit garderobeskab i den korrekte størrelse og med en sådan indretning at glæden over dit nye garderobeskab varer ved.

Du har her på siden nemt ved at bestille standardmoduler og frit vælge den front som du drømmer om. På den måde kan du sammensætte dit helt personlige garderobeskab. Et stort tøjskab eller et lille skab til at gemme rod og kaos væk på børneværelset.


Opmåling


For at være sikker på, at skabet rent faktisk kan være på den plads der er til rådighed, finder du på de enkelte sider en vejledning på, hvordan du måler og derefter vælger den rigtige størrelse.

Vi gør opmærksom på, at det er dit eget ansvar at bestille det rigtige mål på produkterne.
Hvis du er i tvivl om, hvordan man måler op – så giv os gerne et kald.

Betaling


Når du har valgt de produkter du skal bruge, betaler du direkte her på siden.
Du modtager hurtigt en ordrebekræftelse fra os, med specifikation af det bestilte. Tjek den godt igennem, så du er helt sikker på, at du har bestilt det ønskede.
Når du modtager bekræftelsen, har du 24 timer til at fortryde din bestilling eller ændre den.

Hører vi ikke fra dig, går produktionen i gang, vi trækker betalingen og herefter kan vi ikke refundere din indbetaling.

Vi tager imod gængse kreditkort.
Når du betaler med kreditkort trækkes hele beløbet straks ved bestilling.

Levering


Vi pakker skabsindretning og tilbehør så det kan klare transport. Skydelåger med spejle leveret med et spændebånd omkring (som ikke må fjernes, før lågen er isat), og i øvrigt ekstra beskyttet.

Der er skruer med til at samle tingene, men du skal selv sørger for skruer, hvis skabet skal skrues fast på bagvæggen i rummet.

Opsætning


Når først varerne er leveret hos dig, er det ingen sag at montere det, så du kan lægge tøjet på plads inden længe.

Vi har lavet en video som viser, hvordan man samler et garderobeskab med skydelåger og medsender også en samlevejledning, så det er nemt for dig at komme i gang og blive færdig.

Har du slet ikke erfaring med værktøj, er det fornuftigt at spørge en ven om hjælp. Det er altid godt at være 2 til projektet.

Ikke som forventet


Skulle du være i den uheldige situation, at produkterne er skadet ved levering – så sender vi naturligvis nyt til dig. Mangler der en skrue eller andet til opsætningen, så giv os et kald. Vi finder ud af det. Skulle du komme til at ødelægge produktet selv, kan vi desværre ikke tilbyde dig en erstatning uden beregning.

Der er ikke returret på vores produkter.
Se i øvrigt vores handelsbetingelser.